Каченята дядька Скруджа

В неті те і бачу, що, куди не подивлюся, то бачу, що трійку лідерів опозиції називають "троє поросят", "тритушки" і т.д. Ну може воно так і є, але чому народ їх не змінить? Невже так круто сміятися зі своїх "лідерів"? Нехай вони може і безхребетні, але вони взяли на себе відповідальність за це. Мені їм особисто віри немає. Жодному. Але просто, якщо їх визнали лідерами опозиції та лідерами спротиву, то їх як мінімум треба поважати. Не гідно для тих, хто висуває цю майбутню владу їх же ж не поважати. Якщо вони нікому не подобаються, то чому їх не змінять? Чи немає нікого більш достойного на їхнє місце? Як показує практика - немає.

Ну якщо ве немає, то будьте ласкаві хоча б проявити повагу до них за те, що вони ходять до того придурка Януковича, бо бачать, що бійнею і новими жертвами це може закінчитися. Багато, хто зараз скаже: "От ми переможемо і їх поміняємо...". Для чого робити багато непотрібних рухів, якщо правильні кроки треба робити спочатку. Давайте змінимо їх на те, кого будемо поважати. Лідери опозиції зроблять те, що їм скаже народ, бо вони виходу не мають.

Тому для тих, хто кричить, що вони безхребетні та безхарактерні, радив би пропонувати свою альтернативу цим трьом. Хоча в тому, що одного лідера немає - погоджуються всі. Парадокс. 

Коментарі

comments powered by HyperComments