З відкритим ротом

Я довго вже не дописував до блогу і не з'явився б і цей допис, якби мене не трафили шляки, що в інформаційному безперебійному потоці новин немає такого просвіту, де ми всі могли б видихнути і на мить задуматися про щось не з політичної тематики.

Довго задумувався над тим, чому я перестав писати про буденні проблеми і перейшов на політику, бо зараз про це теревенять всі. Немає напевно такої особи (навіть найконченішого ватніка), який би не мав своєї позиції щодо подій на Сході чи подій в Криму, який вже відійшов у вічність історії і зайняв "достойне" місце через інших курортів РФ, таких як Абхазія та Сочі "гдє бєлиє ночі". Десятки смертей не дають нам подумати про вічне, тисячі студентів сидять на парах і замість того, щоб списувати, заходять на "Українську правду" і перебивають викладачів, сповіщаючи свіжі новини з передової.

Я ж спостерігав всі ці події з відкритим ротом, адже не знав, коли станеться такий момент, коли Росія відкриє світові своє істинне комуністичне і совкове лице. Не думав, що доживу до таких днів, але радий цьому. Радий буду і у випадку повномасштабної воєнної агресії з боку Росії піти захищати свою країну, оскільки знатиму, що правда на нашому боці і світ це усвідомлює. Що ми не залишимося самими на цьому світі. Що і на нашій вулиці буде свято.

Саме під час розвитку цих бурхливих подій, я вперше почав дослухатися до людей, які звуться "експертами" (хоча не до всіх), які ще задовго до цих подій розписали все, як по нотах. Зрештою, так і звершилося, оскільки Росія має різні пакети сценаріїв і саме такі речі в неї відпрацьовані методично. Вони методично провокують, вони методично відстрілюють. 70 років радянської влади не минули для них дарма: в них найнадійніша зброя і найдосконаліша система винищення. Чого вартує лише той факт, що в роки репресій, Сталін дав розпорядження науковцям АН СРСР розробити метод "економного розстрілу" аби знайти в тілі таку точку, де при пострілі виділяється з тіла найменше крові. Таку точку вони знайшли (вона була десь між черепом і хребтом). Ці науковці були удостоєні Сталінської премії і хрумаючи жували свої заслужені сухарі від товариша Сталіна. Але Сталін нікуди не втік. Справа його живе і діти його ростуть.

Як Сталін гідно замінив Леніна, так Путін замінив останніх комуністичних душогубів і, якщо вони його почують, то він їх запевняє, що все ще повернеться і буде друге пришестя комунізму, а не Христа. Це його таке бачення. Ми ж - бачимо зовсім інакше.

Пофарбований зверху і ржавий на дні крейсер "Вова Путін" скоро піде до дна, бо де іржа, там буде маленька пробоїна, яка вимиє метал і затопить спочатку нижні трюми, машинний відсік і  т.д. і рано, чи пізно дійде і до капітанського містка. Але шлюпки-то теж будуть пробитими ібо фарбували тільки крейсер.

Риє собі ямку Путін та не ложкою, а великою лопатою, тільки черпати йому ще і черпати. Але воно того варте, щоб абсолютне зло нарешті згинуло до другого його пришестя. Зло безперечно залишиться, але перевтілиться в щось або в когось іншого, бо порушиться баланс Всесвіту. Хоч, може і не стане воно більш борзим, а просто собі буде саме для балансу.

Коментарі

comments powered by HyperComments