Полювання на відьом

Очевидно, просвітління в мою голову ще не прийшло. Не знаю чому, але не розумію, чому палять у Львові обласне управління міліції, обласну прокуратуру і т.д. Тим більше вночі, коли всі працівники вдома. Там були тільки чергові і начальство, тому що в такий час вони не покидають своїх постів. Народний гнів - це добре, але в правильному руслі.

Притримуюся такої думки, що зараз всі сили мають бути кинути на Київ, бо там має бути розв'язка і фінал. Але у Львові це робити недоцільно. Тим більше, палити кримінальні справи. Не знаю, чи читали їх люди, перед тим, як їх спалити, бо там цілком могли виявитися справи тих самих регіоналів чи бандитів - це цілком реально, бо в пориві гніву ніхто не читає того, що палить. В 30-их рр. Гітлер чітко знав, які книжки палити - всіх комуністичних або соціалістичних авторів: Барбюса, Ролана і т.д.. В 2014 гнів у Львові не має цілі. Крім того, почали громити райвідділки міліції. Але цікаво, якщо щось станеться в місті чи в тому, чи іншому районі Львова, хто поїде на місце події розбиратися? Невже представники "Правого сектора"? Сумнівно.

Ситуація з військовою частиною на Стрийській взагалі є для мене не зрозумілою. В ній перебуває близько 700 солдатів Внутрішніх військ, а вчора їм запалили КПП і казарми. Тому і зрозуміло, що вони хотіли здатися, бо їм немає тепер, де спати. Перед тим, як палити, чи подумали протестувальники про те, де вони поселять цих 700 людей? Навряд чи.

Цим Київ не підтримати. Там народ в облозі. Там потрібні чоловіки і гнів, а не у Львові, де гартуються кадри для Києва. Тому всі сили на Київ і мінімум агресії на Львів. І генералу Рудяку ще треба сказати: "Дякую!", що він не підняв курсантів Університету внутрішніх справ, Внутрішні війська і "Беркут" по бойовій тривозі і не розігнав все те, що робиться.

Якби він захотів, то масакра була б ще та. Ну не винен він, що його призначили начальником до Львова. Він на Януковича не молиться, він просто на службі. Хоча, ті, хто служили, більше зрозуміють значення слова "служба", ніж ті, хто не служили і хочуть воювати.

А поки що треба думати, як Яника за яйця швидше підвішати, а не випускати пару на мирному місті. 

Коментарі

comments powered by HyperComments