За законами воєнного часу...

Перший серйозний крок зроблено. Тільки що (о 16:52) Верховна Рада повернула положення Конституції в редакції від 2004 року про повноваження Президента України та устрій України. Відтепер ми парламентсько-президентська республіка, з чим нас і вітаю. Це рішення і теперішня сесія, котра відбувається у Верховній Раді побудовані на кістках загиблих героїв, "Вічную пам'ять" про котрих голосять всі церкви по Україні і плач по яких ще буде чутно довго.

Сьогоднішній порядок денний не передбачає питання про імпічмент  та подальший арешт псевдо-Президента, арешт та суд над Захарченком, Якименком, Лєбєдєвим та іншими злочинцями. Маємо сьогодні справу з найбільшим серійним вбивцею в історії України, Радянського Союзу і може всього світу, оскільки на руках Януковича більше 200 вбитих.

Це означає тільки одне: Янукович заслуговує розстрілу, привселюдної смерті через повішення або спалення живцем. В мені не залишилося більше любові, яку проповідує Церква, співчуття до цих бездушних і безсердечних тварин. Як колись на жертовнику Авраам хотів Господові принести в жертву свого сина, так само сьогодні ми повинні принести цього диктатора в жертву українському народу. Йому не має і не буде прощення, бо, якщо він житиме і надалі, то і надалі буде сміятися своєю хижою посмішкою і бігатиме по пеньках, якби нічого не сталося. Цей нелюд заслуговує найсуворішої революційної кари за законами воєнного часу. Як Чаушеску, як Гітлер, як і кожен диктатор, який зазнав поразки.

Народ більше не замучений, і не розбитий і більше він не паралітик на бездорожжу, як писав Франко, бо віра наша в перспективне майбутнє велика, як ніколи. Кожний, хто в це не повірить, або сумнівається, нехай згадає тих, хто склав свої голови на жертівник цієї ідеї. Вони, як Ісус, віддали своє життя за те, щоб ми його мали. В такі хвилини дуже жовчно на душі і в горлі, що ми тут у Львові спокійно собі патрулюємо місто, працюють кафе, більшість населення жартує і сміється, а там гинуть люди. В такі хвилини хочеться бути з ними і за них, бо у вічність відходять тільки справжні.

Якби хто там не казав, маємо воєнний час і не до розборів зараз. Влада засцяла по ногах і тому, опозиція має заарештувати всіх членів уряду, Адміністрації Президента і виділити для них одну тюрму, або просто вивести на Майдан, щоб люди їх роздерли, бо їм немає прощення. Закони воєнного часу мають бути застосовані не тільки до тих, хто є основним винуватцем ескалації конфлікту, але й тих депутатів Верховної Ради, хто не бажає голосувати за необхідні рішення.

Ми - народ-переможець, ми - народ-стражденник, але і народ, що має велике майбутнє і має мати великі амбіції. Кожному по заслугах, а в кого заслуги "особливі", тому по 9 грам свинцю.     

Коментарі

comments powered by HyperComments